Nieuws

REIZEN NAAR SURINAME EN GEZONDHEID

Reis je naar Suriname? Laat je dan vooraf goed informeren over onder andere gele koorts. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar het GGD.

Meer informatie >>

 

Toeristenkaart en E-toeristenkaart 

Wij attenderen u erop dat u na 18 oktober 2019 niet meer aan een loket terecht kan voor een visum of toeristenkaart. Vanaf 18 oktober a.s. moet u een e-visum of e-toeristenkaart online aanvragen en het visum of de toeristenkaart zelf uitprinten en meenemen op reis om te kunnen tonen op de luchthaven. 

Note: De verkoop op de JAP luchthaven in Suriname is stopgezet.

Wilt u een e-toeristenkaart aanvragen?

U gaat niet naar een loket. De toeristenkaart vraagt u aan via de officiële website voor e-visum of e-toeristenkaart welke sinds 15 april 2019 online is : https://suriname.vfsevisa.com/suriname/online

Per email ontvangt u de e-toeristenkaart die u zelf kunt uitprinten. Houd a.u.b. rekening met een afhandeltermijn van minimaal 3 (drie) werkdagen. De aanvraag mag op z’n vroegst 2 (twee) maanden voor het vertrek worden ingediend.

Belangrijk: Wees voorzichtig met misleidende websites.

U wilt vóór 18 oktober 2019 nog een toeristenkaart aanschaffen aan het loket van het Consulaat van Suriname te Amsterdam of de Toeristenkaartbalie te Schiphol. De toeristenkaart is een los kaartje dat aan u wordt verstrekt indien u voldoen aan alle voorwaarden. Het kan gebruikt worden voor 1 (één) reis naar Suriname. Ga naar de toeristenkaar procedure bij het Consulaat van Suriname te Amsterdam.

De informatie over deze procedure zal worden verwijderd van onze website op 18 oktober 2019.

Consulaat-Generaal van de Republiek Suriname

te Amsterdam, Nederland