Waarom boeken op Nova Tours

Nova Tours biedt u duizenden vliegtarieven op alle wereldwijde bestemmingen. Veelal exclusief voor u onderhandeld en dus tegen scherpe tarieven. Wij bieden vanzelfsprekend tickets van alle luchtvaartmaatschappijen. En, Nova Tours werkt niet met opties. Dus geen sippe gezichten als uw keuze toch niet beschikbaar blijkt. Wat u ziet, is bij Nova Tours gewoon direct te boeken.

Wilt u rechtstreeks vliegen met uw geliefkoosde luchtvaartmaatschappij en wilt u 's middags heen en 's avonds terug? Dat kan bij Nova Tours. Of bent u flexibel en kiest u voor de goedkoopste optie, ongeacht reisschema of luchtvaartmaatschappij? Dat kan ook bij Nova Tours.

U kunt natuurlijk ook uw vliegticket combineren met een hotel. U stelt uw eigen trip samen door iedere vlucht met ieder beschikbaar hotel te combineren. Dus geen vaste pakketten die u in een keurslijf persen. U kunt vluchten en hotels onbeperkt met elkaar combineren. In vijf eenvoudige stappen stelt uw eigen unieke trip samen. Vrijheid, blijheid en zo flexibel als ú maar wilt. 

Veilig en Vertrouwd boeken op Nova Tours

Nova Tours is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en IATA. 

Om uw privacy en de door u verstrekte gegevens op onze website en in de door ons gebruikte software te waarborgen, wordt gebruikgemaakt van uiteenlopende vormen van beveiliging. Als u via onze website persoonlijke gegevens verstrekt tijdens het maken of afronden van een boeking, worden de gegevens die u naar onze website verstuurt, beveiligd door middel van Secure Socket Layers (SSL). Herkenbaar aan het gesloten hangslot of sleutel en de aanduiding HTTPS. Ons officiële SSL-certificaat is afgegeven door Webspace Forum in Berlijn. Ook zijn al onze systemen beschermd door een firewall om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Wij accepteren Mastercard,Visa en American Express creditkaarten en u kunt uw boeking ook via IDEAL betalen, veilig via uw eigen bank.

Nova Tours heeft in 2014 haar 45 jarige jubileum mogen vieren. Door deze jarenlange ervaring zijn wij als beste in staat de scherpste tarieven bij luchtvaartmaatschappijen te bedingen.

Nova Tours motto en visie

Een no-nonsense aanpak.“What you see is what you get”. Wij zijn transparant en flexibel. Wij willen kwaliteit leveren en streven naar tevreden klanten die graag weer bij ons boeken.