Uwparamaribotickets.nl

Belangrijke reisinformatie omtrent Coronavirus

Recent

17 sep 2020: SLM Reisschema bekend voor periode t/m 14 oktober 2020
Amsterdam - Paramaribo
Dinsdag 22 september, 29 september, 6 oktober en 13 oktober 2020.
Vlucht PY993, vertrek 11:30 aankomst 16:16.
Verplicht document: Surinaams paspoort / PSA / Verblijfsvergunning / Toestemming van het Consulaat en die voldoen aan de eisen aangegeven op https://covid-19.sr . U kan ons ook bellen op 020-6966819, we helpen u graag verder.

Paramaribo - Amsterdam
Woensdag 23 september, 30 september, 7 oktober en 14 oktober 2020.
Vlucht PY994, vertrek 18:30, aankomst 08:45 volgende dag.
Verplicht document: Nederlands paspoort / MVV / Toestemming van de Nederlandse Ambassade. Voor actuele informatie zie Nederland en u of bel 020-6966819, we helpen u graag verder.

31 juli 2020: Zoals bij u bekend zijn de landsgrenzen voor Suriname vooralsnog gesloten. Daarom zijn de hieronder gestelde voorwaarden, voor het accepteren van passagiers op een vlucht naar Suriname, nog steeds van kracht, n.l.:
I. Surinaamse ingezetenen (Surinamers of buitenlanders met een geldige verblijfsvergunning)
II. Mensen van Surinaamse afkomst die willen reizen vanwege overlijden of ernstige ziekte van een 1e of 2e graads familielid
III. Personen die noodzakelijkerwijs in Suriname moeten zijn en die toestemming hebben verkregen van het National Management Covid Crisis Team

Let op: Passagiers met de PSA-status zijn ook toegestaan met in achtneming van het volgende:
I. PSA CARD: wordt in Suriname uitgegeven en is men vanaf dat moment WEL ingezetene van Suriname
II. PSA-DOCUMENT: wordt afgegeven door het Ministerie van buitenlandse zaken en is een registratie. De persoon heeft geen visum nodig om te reizen, maar is nog geen ingezetene van Suriname.

Deze persoon kan voor de toestemming van acceptatie contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken op het email adres Conza@gov.sr.

23 juli 2020: KLM annuleert alle vluchten naar Suriname t/m 14 augustus. Heeft u voor die periode gereserveerd dan zullen we u hierover zo spoedig mogelijk contacteren. U kunt ook zelf contact met ons opnemen.

Raadpleeg het reisadvies voor uw bestemming

Check altijd de actuele stand van zaken en de toegangseisen van het land waar u naartoe reist. Zelfs als u inwoner bent van dat land of het betreffende land niet uw eindbestemming is. Bezoek de website van de lokale overheid, IATA en Reisadvies Buitenlandse Zaken voor het laatste nieuws.

ANVR

Vragen over de gevolgen van het coronavirus COVID19 voor reizen met een ANVR-reisorganisatie?

IATA

Travel news powered by IATA Timatic (Overzicht actuele overheidsmaatregelen per land)

Vragen & antwoorden

In dit Q en A overzicht hebben we de meest gestelde vragen opgenomen over de ontwikkelingen inzake het Coronavirus. Deze informatie vindt u op onze Reisbureau Nova website https://www.novavakantiereizen.nl/Corona

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2020 by Nova Tours
Back To Top